Cartea de la malul mării. Cărți de vacanță

Vine vara, bine-mi pare, haideți să citim la mare! Dacă nu sună bine, îmi cer scuze, nu mă pricep la compus versuri, dar mă pricep să-ți recomand câteva cărți pe care să le iei cu tine în geanta de vacanță pentru orele leneșe de relaxare de la malul mării sau din vârful munților.

Editura Nemira ne așteaptă cu o mulțime de oferte de carte!

[button borderRadius=’3px’ background=’#D24836′ border=’#282d35′ color=’#eeeeee’ link=’http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=5a2207266&unique=9617003d6&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.nemira.ro%252F75-reducere’ size=’small’] 75% reducere la peste 80 de titluri [/button] [button borderRadius=’3px’ background=’#D24836′ border=’#282d35′ color=’#eeeeee’ link=’http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=5a2207266&unique=9617003d6&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.nemira.ro%252Foferte-speciale’ size=’small’] Zeci de cărți la 5, 10, 15 și 20 lei [/button]

Câteva recomandări marca Azi Citesc.

povesti-cu-si-despre-femei  Michelle Jackson & Juliet Bressan – Povesti cu și despre femei

Cartea reprezintă de fapt o colecție de experiențe de viață, din cele mai diverse, prin care o femeie poate să treacă la un moment dat în călătoria sa prin viață. De aceea, sunt abordate teme ca prietenia, dragostea, sexul, sănătatea, frumusețea, cariera, banii, copiii și spiritualitatea, acestea fiind și principalele aspecte care ne pun în dificultate și uneori stau chiar și în calea împlinirii noastre personale.

Citește recenzia

Pictorul fara glas - Georgina Harding  Pictorul fără glas – Georgina Harding

 România, începutul anilor ’50. Pe treptele unui spital din orașul comunist la acea vreme, Iași, un bărbat fără nume și fără identitate este găsit de către Adriana, una dinte asistentele spitalului. Sleit de puteri, declarat surd și mut de către doctorul spitalului și fără posibilități de a se exprima, necunoscutul protagonist primește din partea Adrianei numele fiului său, Ioan, pe care încă îl așteaptă să se întoarcă din război.

Citește recenzia

 despre suflet Despre Suflet

 Selecţie făcută cu bun gust, cărticica însumează reflecţii ale unor minţi care au avut dispoziţia şi capacitatea de a diseca lucrurile cu adevărat importante, respectiv valorile spirituale. A te perinda prin lumea valorilor intelectuale, morale sau estetice nu rămâne doar apanajul filosofilor sau artiştilor. Poate fi şi al tău, dacă iei acest mic tratat în mână şi lecturezi…

Citește recenzia

O vacanță însorită și plină de cărți bune îți dorim!

Scroll to Top