Gaelle Guernalec-Levy – Amant cu voia sotului

amant-cu-voia-sotuluiGaëlle Guernalec-Levy este o jurnlistă de origine franceză de 34 de ani şi totodată autoarea acestei cărţi, Amant cu voia sotului (L’Amant inacheve), care descrie obsesia iubirii intr-un fel aparte. O poveste despre adolescenţă care doreşte să caracterizeze entuziasmul acestei varste şi totodată o poveste despre coexistenţa iubirii dintre adulţi şi excesul erotic.

Scurtă descriere:

În seara în care iese cu soţul ei într-un club eşanjist, Claire se va întâlni întâmplător cu un fost coleg de liceu. Este prilejul de a păşi într-o aventură mai puţin convenţională cu bărbatul viselor ei. Despre toţi ceilalţi băieţi pe care i-a cunoscut atunci, la 16 ani, Claire are o amintire cât se poate de vagă. Pe el însă nu l-a putut uita, fiind prima ei tentaţie senzuală, iubirea care, din punct de vedere erotic, nu s-a împlinit niciodată. Jurnalul ei de atunci păstrează consemnate fiecare clipă, fiecare privire, fiecare atingere. Ani de-a rândul, amintirea i-a fost un refugiu, o fantasmă prin care a evadat din ritmul cotidian. Reîntâlnirea de acum va da naştere unei poveşti cu final surprinzător.

Cartea are 144 de pagini, a fost tradusa din limba franceză de către Doru Mareş şi este distribuită de editura Trei la preţul de 22 lei.

Scroll to Top