Martin Page – M-am hotărât sa devin prost

Iustinian Popa

Fotograf dar și pasionat de lectură. Lucru ce m-a determinat să lansez Azi Citesc, un colț de internet dedicat cărților. :)

You may also like...

4 Responses

 1. E o indeletnicire al naibii de grea sa nu te mai ocupi cu ganditul, eu incerc de vreo luna si va spun , pare aproape imposibil; desi am citit ca e posibil, imi dau seama ca lucrul asta poate sa imi ia toata viata. Avem aproape 100 de mii de ganduri intr-o zi si-o noapte. Nu credeti ca ar trebui sa lasam mintea sa se revigoreze ca sa revenim la inteligenta cu care ne-a creat Dumnezeu? Nu vedeti cat de inteligenti sunt copiii mici? cat de repede invata ei tot felul de lucruri ? si ce raspunsuri inteligente dau? Inteligenta nu tine de gandire, dimpotriva, inteligenta tine de intuitie si creativitate, iar secretul creativitateii – a zis genialul Einstein – consta in secretul de a ascunde tot ce stii. Atunci vin idei geniale. Tot bagajul nostru de cunostinte sunt experiente trecute, invatate pe dinafara. Cum sa reactionam mai inteligent decat o facem, daca venim cu raspunsuri vechi la probleme noi? Fiindca viata nu sta pe loc, ea se misca si se schimba in continuu. Ce era bun ieri, azi nu are cum sa mai fie bun, iar maine nici atat.

  Asa ca, e bine sa stim sa aruncam uneori, gandurile la gunoi …

 2. Saby says:

  Mie mi-a placut cartea! E geniala!

 3. ioana ulmeanu says:

  reflecta intocmai anumite conditii umane..actiunea urmeaza un singur fir epic…insa nu te plictisesti citind-o…like:-BD..

 4. Brianna says:

  Cum adica m am hotarat sa devin prost adica eu sunt a 5 a exista carti dinastea la varsta mea :)))))))))????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *