Bookfest vine la FILIT Iasi

În cadrul Festivalului Internațional de Literatură și Traducere Iași (FILIT), va avea loc ediția anuală a Salonului de Carte BOOKFEST, după ce în anii trecuți a poposit în București, Cluj și Timișoara.
 
Salonul de Carte BOOKFEST se va desfășura în perioada 25-27 octombrie, în Sala Pașilor Pierduți a Universității „Alexandru Ioan Cuza” și va oferi publicului pasionat de lectură ofertele de carte ale marilor edituri din România, dar și ocazia de a participa la evenimente în care actorii principali vor fi autorii invitați la FILIT.
 
Desfășurarea primei ediții a Salonului de Carte BOOKFEST Iași în interiorul primei ediții a Festivalului Internațional de Literatură și Traducere Iași este, în primul rând, o fericită coincidență pentru public, care are astfel ocazia să întâlnească mari autori alături de cărțile lor într-un cadru demn de un oraș care ia în serios candidatura la titlul de Capitală Europeană. În al doilea rând, este pentru noi, editorii, ocazia să vedem cum funcționează și în afara Bucureștiului iubitorii de carte la acest tip de evenimente – pe care nu le întâlnim, din păcate, în alte locuri din țară. Și, în al treilea rând, este, sper, începutul unei frumoase prietenii între două manifestări – BOOKFEST Iași și FILIT – pe care ne dorim cu toții să le vedem crescând cât mai frumos în anii viitori, a declarat Grigore Arsene, președintele Asociației Editorilor din România, organizatorul BOOKFEST.
 
Mai multe detalii găsiți în secțiunea Știri pe filit-iasi.ro
Scroll to Top