Concurs – Istorii despre literatură şi orbire

 

Editura Univers şi AziCitesc s-au gândit să vă aducă zâmbetul pe buze: chiar dacă vara este pe sfârşite, noi vă aducem în atenţie o carte spectaculoasă ce poate fi a voastră. Este vorba despre  Istorii despre literatură şi orbire de Julian Fuks, un roman în care autorul evocă imaginea a trei autori faimoşi ai secolului XX care şi-au pierdut vederea. O carte dificil de clasificat, în care se contopesc eseul, ficţiunea şi biografia. 

 

Editura Univers pune la dispoziţie varianta electronică a cărţii Istorii despre literatură şi orbire de Julian Fuks, iar AziCitesc vă oferă şansa să o câştigaţi. Tot ce trebuie să faceţi este să răspundeţi la următoarea întrebare:

 

Credeţi că aţi putea trăi fără să vă bucuraţi de plăcerea de a citi? 

 

În câteva rânduri ne dorim să ştim “de ce” şi “cum” v-ar afecta dacă s-ar întâmpla să orbiţi. Nu uitaţi să ne lăsaţi, în acelaşi comentariu, şi o adresă de e-mail validă. 

Acest concurs se va desfăşura în perioada 17 august – 31 august. Câştigătorul va fi ales prin random.org, pe data de 1 septembrie se va anunţa norocosul cititor care se va bucura de această carte.

Update: Câştigătorul este Roşca Valentina! Felicitări! Te rugăm să ne contactezi până la data de 4 septembrie la următoarea adresă de email: [email protected] pentru a putea intra în posesia voucher-ului! 

concurs_azc

Mult noroc tuturor!

 

Scroll to Top