Mike Phillips: celebrul scriitor conferențiază la Iași

Editura ADENIUM vă invită la conferința lui Dr. Mike Philips, autor britanic cunoscut în special pentru romanele sale poliţiste ce va fi prezent la Festivalul de Carte pentru Copii și Adolescenți în data de 17 iunie.

Dr. Mike Phillips este cunoscut mai ales pentru romanele sale precum: Blood Rights (Dreptul sângelui, 1989), carte adaptată de BBC pentru televiziune, The Late Candidate (Ultimul candidat, 1990), volum care a câștigat premiul Silver Dagger (Pumnalul de argint), decernat de Asociația Britanică a Scriitorilor de Romane Polițiste, Point of Darkness (La limita întunericului, 1994), An Image to Die For (O imagine pentru care merită să mori, 1995), The Dancing Face (Fața care dansează, 1998), A Shadow of Myself (O umbră a mea, 2000), The Name You Once Gave Me (Numele pe care mi l-ai dat cândva, 2006).

Mike Phillips este și co-autorul volumelor de non-ficțiune Windrush: The Irresistible Rise of Multi-Racial Britain (Vaporul Windrush: Irezistibila ascensiune a Britaniei multi-rasiale, 1998), care acompaniază un serial BBC, și Rimaru – Butcher of Bucharest (Rîmaru – măcelarul Bucureștiului, 2012). Este, de asemenea, autor de eseistică (London Crossings: A Biography of Black Britain – Intersectări în Londra: O biografie a Britaniei de culoare, 2001), de librete de operă și scenarii de film.

Conferința va avea loc pe 17 iunie de la ora 10:00 la Palatul Copiilor din Iași.

Intrarea este liberă!

Mike Phillips iasi conferinta 2013

Scroll to Top