Narcis şi Gură-de-Aur – Herman Hesse

Alina Popa

Despre mine mi s-a părut tot timpul ciudat să scriu; pot spune că sunt aici încercând să găsesc cele mai interesante lecturi pe care să le împărtăşesc ulterior cu voi. Aşa că...hai să ne cunoaştem prin cărţi!

You may also like...

3 Responses

 1. Oana says:

  Este un roman super si chiar mi-a placut modul de exprimare, imi place cum e conturata actiunea si chiar te atrage foarte mult. Singurul incovenient ar fi absenta dialogului. Un asemenea sir narativ are nevoie si de un dialog la un moment dat, pentru putin dinamism si chiar si detalii.

 2. Iulia says:

  Ar fi fost extrem de indicat să nu dezvălui finalul acestui roman! Știind de pe acum cum se termină, am mari rețineri în a mă apuca prea curând de roman. Ia aminte, pe viitor, să eviți de a mai dezvălui finele unui roman; un posibil viitor cititor trebuie să fie în măsură de a aprecia un roman căruia nu i-a fost scrisă o recenzie cu alură de compunere de clasa a III-a, în care să îi fie dezvăluit până si finalul!
  Nu de alta, dar cam știrbește din plăcere!

 3. Alina Popa says:

  Iulia, daca o sa citești romanul, vei vedea ca se mai intâmplă ceva decisiv acolo. Dar desigur că e mai ușor să te erijezi în critic. Numai bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *