Smulgătorul de inimi

Alina Popa

Despre mine mi s-a părut tot timpul ciudat să scriu; pot spune că sunt aici încercând să găsesc cele mai interesante lecturi pe care să le împărtăşesc ulterior cu voi. Aşa că...hai să ne cunoaştem prin cărţi!

You may also like...

4 Responses

 1. Antonia says:

  Uau! Recenzia ta este foarte buna, felicitari! Pot sa spun ca Smulgatorul de inimi pare o carte unica 🙂 Nu am citit-o si nici nu stiu daca as vrea sa o citesc. Tipa a socant, brutal, iar eu nu sunt sigura ce efect ar putea avea aceasta carte asupra psihicului 🙂 Multumim de recomandare, totusi, daca ma voi hotari sa o citesc, voi reveni cu o parere 🙂

 2. roberts says:

  am auzit de cartea aceasta dar pana la tine n-am avut curiozitatea sa stiu despre ce-i vorba sau s-o abordez. m-ai facut cel putin curioasa:)

  • Ne bucurăm să vedem că recenziile noastre ajung la cititori și că îi fac cel puțin curioși cu privire la cartea/autorul prezentat.
   Nu putem decât să vă urăm lectură plăcută și, sperăm, să îl descoperiți pe Vian în totalitatea sa de autor. Merită.

 3. Alina Popa says:

  Vă mulţumesc pentru aprecieri şi mă bucur că v-am stârnit curiozitatea. Este adevărat că e şocantă cartea, dar cred că asta o face şi mai interesantă. Iar de marcat nu poate să nu te marcheze, să nu aibă vreun efect asupra ta, pentru că exact asta ar trebui să facă orice carte bună, zic eu. Nu ezitaţi s-o citiţi, Vian e un autor surprinzător, cum spunea Florin, merită. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *