Tronul de Cleştar – Sarah J.Maas

Adriana Constantin

Mereu mi-a plăcut să evadez într-o lume aparte, iar liniştea care mă înconjoară în momentul în care deschid o carte este cea care mă împinge să continui cu această pasiune.

You may also like...

15 Responses

 1. roxtao says:

  Da, da, exact asta mi-a placut si mie la nebunie! Ca nu e nimic cliseic in poveste si in ciuda faptului ca personajele pot fi categorisite ca normale sau tipice literaturii YA, sunt in acelasi timp originale si veridice!

 2. Theo~ says:

  Asa cum spuneam, draga mea si pe parcursul sustinerii tale morale, pur si simplu ai reusit exceptional sa atragi cititorii!

  Mi-a placut mult de tot! You rock!

  Pupici,
  Theo~

 3. kissy says:

  Când va apărea volumul al doilea (Crown of Midnight) în română ?

 4. kissy says:

  Ai citit volumul al doilea?

  • Adriana Constantin says:

   Nup. Îl aştept să apară şi la noi şi abia după. 🙂 Asta dacă nu mă loveşte dorul şi îl cumpăr şi în eng şi în română.

 5. Ash says:

  Buna! As dori sa-ti pun o intrebare cu privire la seria “Tronul de clestar”. Am observat ca primul volum a fost tradus de Rao intr-un an si vreo luna(ceva de genul). S-ar putea ca al doilea volum sa fie tradus in acelasi timp? Sau daca tot suntem atat de multi doritori de a citi volumul al doilea, nu ar fi mai bine sa le propunem celor de la Rao sa il traduca? Multumesc!

  • Adriana Constantin says:

   Cu siguranţă că îl vor traduce, însă noi nu avem informaţii despre procesul de traducere şi publicare. Cel mai bine ar fi să daţi un mail la RAO şi să întrebaţi. Nu aş vrea să induc pe nimeni în eroare, nu pot decât să sper că îl vor traduce şi îl vom avea şi noi cât mai curând posibil.

 6. Flora says:

  Hey! Imi place la nebunie cartea si as vrea sa citesc si cel de-al doilea volum. Sti cumva unde l-as putea gasi tradus?

  • Adriana Constantin says:

   Aşa cum s-a mai menţionat, al doilea volum nu este încă publicat la noi. O să-l poţi găsi la editura RAO, însă nu aş putea să spun cu exactitate când anume.

  • Adriana Constantin says:

   Tocmai s-a confirmat că în curând va fi disponibil şi cel de-al doilea volum al serie! Îl veţi putea găsi sub denumirea “Diamantul de la Miezul Nopţii”!

 7. kissy says:

  De ce “Diamantul de la miezul noptii” cand se numeste “Crown of midnight”? In orice caz multumesc pentru informatie.

  • Adriana Constantin says:

   Nu aş putea să-ţi explic de ce, a fost alegerea traducătorului şi a editurii. Probabil are legătură cu acţiunea cărţii. O să aflăm la momentul potrivit. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *