12 romane stufoase care merită efortul

Adriana Constantin

Mereu mi-a plăcut să evadez într-o lume aparte, iar liniştea care mă înconjoară în momentul în care deschid o carte este cea care mă împinge să continui cu această pasiune.

You may also like...

4 Responses

 1. BlueNinja says:

  Cred ca Shogun de James Clavell (1632 pagini) e mult mai bun ca si Moby Dick, Taiko de Eiji Yoshikawa (1248 pagini) as mai pune in lista mea, am citit despre Taiko ca avea initial 11 volume, dar a fost editat in mai putine ca era greu de publicat asa.

 2. Dan_N says:

  Ai uitat de Anna Karenina 🙂

  • lista este una orientativă, zic eu; să facem o listă exhaustivă ar fi nenecesar, evident, literatura universală are nenumărate romane care merită citite, numai de la Dostoievski și Kafka putem enumera romane întregi, ca să nu mai spunem de alții; însă, da, suntem conștienți, lista rămâne deschisă (când spun suntem, vorbesc în numele echipei; să nu-mi fie luată exprimarea în nume de rău).

 3. Melita Bella says:

  La lista aceasta ar fi de adaugat Orbitor de Mircea Cartarescu.

  Indraznesc sa va propun sa cititi un roman care desi nu este stufos si e scris de o prozatoare nu prea cunoscuta, eu zic ca merita efortul sa il savurati, Descantecul ploii de Sorina Popescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *