Azi Citesc, alături de Nemira la Bookfest

Editura Nemira și Azi Citesc invită cititorii vineri, 25 octombrie, în Sala Pașilor Pierduți, la două lansări de carte în prezența autorului, ce fac parte din cadrul Salonului de carte BOOKFEST Iași.

Ora 15:00 – Jung. Îndrăgostit de un suflet, de Lavinia Bârlogeanu.
Alături de autoare vor fi Prof. univ. Dr. Liviu Antonesei (Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Universitatea „Al. I. Cuza”, Iași) și Prof. univ. Dr. Ion Dafinoiu (decan al Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, Universitatea „Al. I. Cuza”, Iași). Cartea este de natură spirituală și îl plasează pe Carl Gustav Jung într-o călătorie de cunoaștere a Sinelui, desăvârșită însă cu numeroase întrebări și răspunsuri despre viață, moarte, vise, Dumnezeu și Sine.

Ora 15:30 – Richter 8.9., de Andrei Călăraș.
Lucrarea este dedicată în special pasionaților de literatură de suspans și îl conturează pe Alexandru Don, personajul principal, din perspectiva unei vieți învăluită de eșec, vicii și depresie, care nu poate avea decât două finalități: o cumplită descoperire sau o inevitabilă distrugere.
Alături de autor, vor vorbi și invitații acestuia: Odilia Roșianu (redactorul cărții „Richter 8.9.”), Iustinian Popa (redactor-șef AziCitesc.com) și Iulian Sîrbu (redactor Revista Suspans.ro).

Nemira își așteaptă cititorii la standul din Sala Pașilor Pierduți în perioada 25-27 octombrie, între orele 10:00 – 20:00, cărora le pune la dispoziție noutăți editoriale, carte de buzunar, colecții de autor și multe oferte speciale.

Salonul de Carte BOOKFEST Iași are loc în cadrul Festivalului Internațional de Literatură și Traducere Iași (FILIT).

Scroll to Top