Cărți pe care să le citești înainte să vezi filmul

Carrie – Stephen King

Carrie este o adolescentă mai specială a cărei viață îi este controlată de mama ei, o fanatică religioasă de primă clasă dusă la extrem, ce a transformat-o în ce mai timidă și naivă fată pe care ați putea cunoaște-o vreodată. Iar ca tabloul să fie complet, Carrie este și victima fără speranță a tuturor farselor și glumelor de prost gust de care colegii de la școală sunt în stare să i le facă zi de zi. Totul se va sfârși cum îți poți imagina mai puțin.

Recenzie: Carrie – Stephen King

carrie-stephen-king

 

Jocul lui Ender – Orson Scott Card

Ender, în vârstă de doar 6 ani ajunge la Școala de luptă, -mult mai tânăr decât o cere regulamentul- unde își începe instrucția prin jocuri de pregătire deloc ușoare și inocente pentru vârstă lui. Izolat pentru a-și dezvolta geniul și mult mai mic decât restul, Ender trebuie să se descurce de unul singur în probleme cu colegii mai mari, care îl detestau datorită vârstei și geniului său…

Recenzie: Jocul lui Ender – Orson Scott Card

jocul-lui-ender

 

Jocurile Foamei – Suzzane Collins

Katniss, eroina principală, are o „surpriză” teribilă atunci când află că sora ei în vârstă de doar 12 ani a fost aleasă pentru a participa la jocuri fapt pentru care hotărăște să-i ia locul și să lupte în arenă în locul ei. Katniss, împreună cu Peeta, celălalt tribut din același district hotărăsc să-și unească puterile în aventura ce-i așteptă în arenă.

Recenzie: Jocurile Foamei – Suzanne Collins

jocurile-foamei-suzzane-collins-1

Scroll to Top