Evenimentele Adenium la Bookfest Iași

Lansările de carte se țin lanț la Salonul de Carte BOOKFEST Iași 2013! Duminică, 27 octombrie, sunteți invitați de Editura Adenium în Sala Pașilor Pierduți a Universității „Al. I. Cuza” la două lansări de carte în prezența a doi dintre cei mai apreciați autori ai momentului.

Ora 14:00 – Submarinul Karmei, de Paul Gorban, este un volum de versuri ce se delimitează de teritoriul minimalismului, iar tenta biografică nu sufocă versurile cu note personale, pentru că poetul își folosește unele note biografice mai mult aluziv, fără a le face vizibile pe parcursul discursului poetic. Fiecare poem are o identitate proprie, fără să implice o multiplicare de stări, iar în asta constă originalitatea volumului de poeme al autorului.

Invitați alături de autor: Liviu Antonesei și Claudiu Komartin.

sirius-bookfest

 

Ora 15:00 – Amintirile unui însingurat, de Nicolae Sirius este un roman menit să perceapă diferența subtilă între a susține o mână și a înlănțui un suflet. Schițează una dintre acele povești multicolore, evocate cu nostalgie de oameni care i-au cunoscut toate fațadele, când roz, când incolore…

Invitați alături de autor: Liviu Antonesei și Loredana Opăriuc.

submarinul-karmei-bookfest

Intrarea la evenimentele BOOKFEST va fi liberă și se va face conform programului, de la orele 10:00 până la 20:00, unde vă așteaptă noutăți editoriale, oferte promoționale și multe alte surprize.

Salonul de Carte BOOKFEST Iași 2013 se desfășoară în cadrul Festivalului Internațional de Literaură și Traducere Iași (FILIT) sub egida Federației Editorilor din România, în parteneriat cu Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iași, Universitatea Tehnică „Gh. Asachi” Iași și Institutul Balassi – Institutul Maghiar din București.

Scroll to Top