Concurs AziCitesc (UPDATED): Câştigă unul dintre cele două pachete de cărţi oferite de Nemira

UPDATE 02.01.2016
În urma tragerii la sorţi, cei 2 câştigători sunt:
g

Felicitări!Vă rugăm să ne trimiteţi un mesaj pe facebook cu numele complet şi adresa de livrare. Vă mulţumim!

Dragi cititori, Azi Citesc v-a pregătit deja câteva din cărţile cu care să vă delectaţi în noul an. Vă oferim 2 pachete a câte 3 cărţi oferite de editura Nemira. Cele trei titluri sunt:

1.Requiem
, de Lauren Oliver – a treia parte a trilogiei Delirium, un bestseller internaţional.

2. A cincea cupă, de Dam Simmons – “Călătorie în timp, roman poliţist şi deopotrivă roman de atmosferă, cartea lui Dan Simmons pune tot rafinamentul literaturii în slujba unei poveşti ca un puzzle cu nenumărate piese. Depinde de cititor să descopere locul fiecăruia într-o imagine spectaculoasă.”

3. Regina Zăpezilor, de Joan D. Vinge – “După 150 de ani de domnie, timpul Reginei Zăpezilor se apropie de sfârşit. în curând, poarta galactică ce leagă planeta Tiamat de alte lumi se va închide şi vremea Iernii se va termina odată cu venirea la putere a Verii. Dar nu este totul pierdut dacă planul lui Arianrhod, Regina Iernii cea coruptă şi veşnic tânără, se va împlini. De cealaltă parte a lumii, Moon, unul dintre oamenii Verii, este prins în mrejele urzelilor Reginei si va trebui să lupte cu toate forţele pentru a împiedica un viitor sumbru.”

Pentru a participa la concurs trebuie să îndepliniţi următoarele condiţii:
Like paginii Azi Citesc
Like Editura Nemira 
Share direct concursului (Setaţi Public) cu hash-tag-ul #AziCitesc

ATENŢIE! Share-ul trebuie dat direct din postarea de pe facebook a paginii Azi Citesc pentru ca noi să îl putem vedea, unde este setat ca pinned post. (şi nu din postarea vreunui prieten care a share-uit şi el concursul, de exemplu).
c

Concursul se încheie pe 31 decembrie. Mult succes!

Scroll to Top