E-reader Evobook, pentru cărți digitale

Iustinian Popa

Fotograf dar și pasionat de lectură. Lucru ce m-a determinat să lansez Azi Citesc, un colț de internet dedicat cărților. :)

You may also like...

5 Responses

 1. Cristina says:

  Cărţile tipărite nu vor dispărea niciodată. Autorilor le place să dea autografe pe prima pagină albă, iar cititorii vor să aibă în case biblioteci reale cu rafturi pe care se înşiră cotoare de diverse culori.

 2. Cri says:

  Cărţile tipărite nu vor dispărea, dar vor deveni o nişă. Sunt puţini cititorii care apreciază rafturile cu cotoare colorate. Majoritatea apreciază conţinutul.

  Pe de altă parte, cititul digital este mult mai comod. Şi este ca un drog, odată ce l-ai încercat, devii dependent. Cererea de eredere o dovedeşte din plin.

 3. Alexandra says:

  Nu ! cartile tiparite nu pot sa dispara niciodata.In camera mea cel mai frumos colt este al bibliotecii.Este plin de carti frumos invelite, sau vechi , cu un miros specific, este plin de suflet, de amintiri, fiecare carte avand povestea ei, unele primite de la oameni dragi, altele lasate de la bunica , care a plecat dintre noi.Foile le pot rasfoi si de fiecare data cand dau pagina suspansul imi ajunge pana in gat, si cand incep sa citesc din nou , ma simt invaluita in farmec.Librariile sunt pline de carti ADEVARATE , si poti sa iei o carte de pe raft si sa o rasfoiesti , sa ii simti mirosul , sa iti faci o idee despre atmosfera in care te va introduce cartea.Eu NU sunt de acord cu disparitia cartilor adevarate in care se pune suflet.Oare , in curand totul va fi electronic?Nu pot sa accept asa ceva.Nici eu nu am prins vremea in care inca era la modasa se trimita scrisori , dar imi inchipui cat de frumos ar fi sa citesti cu emotie ceva ce stii ca e scris de persoana iubita, sa stii ca hartia este atinsa de ea.Acum pe mess totul e gresit, si ,mai nou , nu mai e la moda nici sa spui in fata persoanei “te iubesc!”.

 4. Victor says:

  In atentia Alexandrei.
  Am o biblioteca cu peste 3000 de titluri (nu este o gresala trei mii). Este gazduita in doua locatii.
  Cu toate acestea atat eu cat si sotia mea, avem readere electronice.
  Motivul?
  Pai motivul este simplu, este mult mai comod sa citesti pe un e-reader.
  Eu nu vad nici o concurenta intre e-book si cartea clasica pe hartie. Eu citesc la fel si una si cealalta.
  Concurenta este artificial intretinuta.
  Mai vreau sa precizez ca am o varsta ce depaseste o jumatate de secol.
  Nu pot fi acuzat de faptul ca sunt dus de moda timpului. Este intradevar mai comod sa citesti de pe un e-reader.

 1. February 23, 2011

  […] este un eReader nou lansat în România și ceva mai costisitor decât cele prezentate până acum, Evobook și Amazon Kindle 3, dar și mult mai […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *