E-reader Evobook, pentru cărți digitale

E-reader EvobookTehnologia pare că învăluie cu pași rapizi și lumea cărților, fapt pentru care au apărut așa numitele cărți digitale, dar pentru ca acestea să poate fi citite avem nevoie de un e-reader. Un E-reader sau E-book reader este un dispozitiv portabil ce poate citi diferite documente digitale și oferă senzația foarte realistă a unei cărți reale, fără a fi deranjant pentru ochi.

Astăzi vă prezint E-reader Evobook ce poate fi găsit și la editura Nemira.

E-reader Evobook este lung de doar 18 cm și lat de 13 cm, cântărind 228 de grame și are o grosime impresionantă de doar 9mm. Vine cu o memorie internă de 2GB căruia i se poate adăuga un card SD de până la 8GB. Cu toate astea, pe memoria internă se poate stoca o bibliotecă întreagă, circa 4000 de carți, în diferite formate digitale precum PDF, CHM, EPUB, TXT, HTM, HTML, RTF, PDB, DJVU, IW, IW4, FB2, OEB, PRC, MOBI, TCR, OPF. Reader-ul Evobook oferă posibilitatea de ajustare a dimensiunii font-ului, semne de carte și posibilitatea de redare a fișierelor MP3, astfel, în timp ce citești o carte bună te poți relaxa pe muzica preferată sau poate fi folosit pentru carți audio (audiobooks). De asemenea, vine cu meniu în limba română și conține fonturi și dicționare românești.

Un alt avantaj al cărților digitale este prețul redus al acestora, Editura Nemira oferă o gamă de cărți digitale cu prețuri începând de la 4.99 lei iar în cazul pierderii acestora pot fi re-descărcată gratuit oricând.

Mai multe detalii despre E-reader Evobook, aici!
Cărți digitale la prețuri accesibile, aici!

O nouă era în lumea cărților pare să-și facă apariție, crezi că în timp cărțile tipărite vor dispărea?

Scroll to Top