Lansare: Supuse sau rebele de Aurora Liiceanu

Aurora Liiceanu, cel mai cunoscut psiholog român dar și una dintre cele mai de succes autoare publicate de Editura Polirom, își lansează pe 1 Martie 2013 cartea Supuse sau rebele. Două versiuni ale feminității.

„Hadley Hemingway și Zelda Fitzgerald par sa aibă în comun un singur lucru: amândouă au fost căsătorite cu scriitori celebri. În rest, sunt complet diferite: Hadley e o femeie care a asimilat valorile mediului din care provine și nu își dorește decât o viata liniștită alături de soț și de copii; Zelda e autonoma, excentrica, încalcă toate regulile și încearcă mereu sa se desprindă de personajele feminine create de celebrul ei soț, care o folosește ca sursa de inspirație pentru cărțile sale. Comparând personalitățile și relațiile lor cu partenerii de cuplu, Aurora Liiceanu ne arata ca Hadley și Zelda reprezinta de fapt doua tipuri feminine pe care le putem recunoaște cu ușurință și astăzi, dacă privim atent în jurul nostru.”

Invitați: Elisabeta Lăsconi, Virginia Costeschi, Cristian Teodorescu

Lansarea cărții Supuse sau rebele. Două versiuni ale feminității, de Aurora Liiceanu va avea loc vineri, 1 martie 2013 la Librăria Bastilia din Piața Romană nr. 5, București, începând cu ora 18:00.

spuse sau rebele

Titlu: Supuse sau rebele
Autor: Aurora Liiceanu
Editura: Polirom
Anul: 2013
Pagini: 240

 

 

Scroll to Top