Okian prezintă okian.com

Okian.ro este una dintre cele mai mari librării online din România, ce pune publicului la dispoziție atât cărți în limba română cât și în limba engleză.

De curând, mai exact cu ocazia festivalului de film românesc „Making Waves” de la New York, Okian a lansat o librărie online special pentru românii din Statele Unite ale Americii. Pe Okian.com, românii de peste ocean vor putea achiziționa cele mai bune titluri în limba română, cu plata în dolari. Mai mult decât atât, la o comandă mai mare de 49$, transportul la domiciliu va fi gratuit.

Studiind piața americană, am descoperit că această nișă era destul de puțin acoperită. Pentru a cumpăra cărți românești în SUA, românii erau nevoiți fie să suporte costuri foarte mari de transport, fie să apeleze la apropiații care veneau în țară, a declarat Rareș Benga, coordonatorul Okian.com, librăria românilor din Statele Unite ale Americii.

Lansarea Okian.com a avut loc la Festivalul de film românesc „Making Waves” de la New York, care este cel mai important festival din SUA dedicat cinematografiei românești. Aici sunt lansate anual cele mai bune producții de film românești, documentare, scurt-metraje și lansări de carte. Evenimentul s-a desfășurat între 29 noiembrie și 3 decembrie, la Film Society of Lincoln Center în New York, iar de pe 5 până pe 10 decembrie s-a mutat la Jacob Burns Film Center în Pleasantville.

Detalii aici.

Scroll to Top