S-a lansat Evobook 3

Proaspăt lansat pe piață, a treia generație a eReader-ului românesc Evobook, a ajuns și în redacția Azi Citesc. Este unul dintre cele mai accesibile dispozitive pentru citit cărți electronice de la noi și promite să satisfacă cu brio nevoia de lectură.

La prima vedere, Evobook 3, se prezintă într-un negru elegant și cu niște dimensiuni de invidiat. La doar 8mm grosime și 189 de grame, poate susține circa 3.000 de cărți cu ajutorul celor 4GB ai memoriei interne ce poate fi extinsă printr-un card microSD de până la 16GB. Ecranul antireflex de 6″, dotat cu tehnologia e-Ink, oferă mai mult decât necesarul pentru o lectură ușoară și plăcută atât în lumină puternică a soarelui cât și la lumina ambientală a camerei.

Se mai laudă că poate citi DOC, DOCX, Epub(DRM), HTML, MOBI, PDF, PDF(DRM), TXT și alte 8 formate de ebook și 4 de formate foto. Bateria promite o autonomie de până la 10.000 de pagini. Făcând o mică socoteală, dacă citim 100 de pagini pe zi, bateria ar trebui să țină 100 de zile. Mai mult decât suficient chiar și pentru cei care pleacă în călătorii lungi.

Evobook 3, sau biblioteca de buzunar, nu vine orișicum ci cu 100 de cărți gata pentru a fi devorate de la prima interacțiune. De la cărți în engleză, literatură universală, literatură română și până la cărți pentru copii. În plus, în pachet te mai așteaptă și un gift card de 20 lei ce poate fi folosit în librăria online evobook.ro.

Momentan Evobook 3 poate fi cumpărat de pe EvolioShop la prețul de 300 lei, redus de la 400 lei. După ce iese din teste, revenim cu un review mai pe larg.

Scroll to Top