Romane celebre ce merită o continuare

Azi Citesc vă prezintă o listă de romane celebre care au produs atât de mult interes şi suspans, încât o continuare a lor ar face deliciul oricărui cititor. Lectură plăcută!

1. Mândrie şi prejudecată

52De ce: Uhm, pentru că pe durata întregii cărţi am aşteptat ca Elizabeth Bennet şi Mr. Darcy să devină un cuplu şi acum nici măcar nu putem citi despre continuarea vieţii lor magice împreună. Este asta cumva o glumă?!
Titlu sugerat: Iubire şi drăgălăşenie


2. De veghe în lanul de secară

de-veghe-in-lanul-de-secara_1_fullsizeDe ce: Ar fi interesant să-l vezi pe Holden crescând. L-am putea vedea dându-şi seama de cine este cu adevărat şi chiar fiind fericit. Sau poate continua să fie ursuz şi înverşunat – nu contează oricum, deoarece naraţiunea lui dă atâta dependenţă încât ar trebui să fie cât mai multă.


3. 1984

5470De ce: Este o carte puternică şi teribilă din care ne-am învăţat lecţia despre intimitate şi supravegherea guvernului. Acum putem, vă rugăm, să avem o carte de modă veche despre revolta condusă de Winston şi Julia care, cumva, şi-au depăşit toate traumele emoţionale?
Titlu sugerat: 2015

4. Marele Gatby

descărcareDe ce: Nick niciodată nu are propria sa poveste şi cu siguranţă s-a schimbat un pic de când l-a întâlnit pe Jay Gatsby. Ar putea cu siguranţă să condimenteze  Midwest-ul cu toate lucrurile învăţate.


5. Romeo şi Julieta

De ce2936: Cu toţii ne-am gândit la o variantă în care Romeo şi Julieta i-ar fi tras pe toţi pe sfoară, dându-se drept morţi şi plecând, de fapt, împreună sub pseudonime semi-evidente, nu-i aşa? Ok, bun.
Titlu sugerat: Romea şi Julius


6. Jane Eyre

91rodiD3EeL._SL1500_De ce: Da, îi vedem pe Jane şi Rochester  devenind un cuplu şi chiar având primul copil, dar Brontë ar fi putut publica o a doua carte a ridicularizării lor după căsătorie şi ar fi fost destul.
Titlu sugerat: Jane Fairfax Rochester


7. Dracula

bram-stoker-dracula-1De ce:  Sigur, Dracula moare, dar ce se întâmplă mai departe cu fiul Minei şi al lui Jonathan? Din moment ce Mina a primit câteva muşcături din partea lui Dracula, este fiul său acum pe jumătate vampir? O fi atât de drăguţ/ enervant precum Edward Cullen?  Sunt întrebări serioase!


8. Litera stacojie

42019_6_1351597316De ce: Viaţa lui Hester a fost una plină de lovituri şi ar fi atât de interesant s-o vedem pe Pearl crescând şi devenind o adevărată feministă!
Titlu sugerat: Cum să nimiceşti patriarhatul


9.Pe aripile vântului

Pe_aripile_vantului_filmDe ce: Pentru că Scarlett şi Rhett trebuie să fie împreună! Ce nu e clar?
Titlu sugerat:Stând pentru totdeauna pe aripile vântului


10. Metamorfoza

metamorfoza-si-alte-povestiri---franz-kafka_138156_1_1347882018De ce: Ar fi genial să-i vezi pe toţi membrii familiei tâmpite a lui Gregor transformaţi în gândaci ca să vadă cum se simte asta. Sau cel puţin pe tatăl lui Gregor, pentru că e aşa o poamă!
Titlu sugerat: Metamorfoza 2: Acum e rândul vostru, curvelor!

Sursa

Scroll to Top