Săptămâna Halloween la Nemira

Încheiem luna octombrie cu o ofertă de neratat! Nemira ne oferă o colecție de cărți horror la prețuri înfricoșător de mici, reduse cu 40%! Iată câțiva scriitori renumiți ai genului, ale căror titluri te vor ajuta să intri în starea Haloween-ului și te vor inspira să îți sperii prietenii:

1. Stephen King este clasicul literaturii horror. Dacă ești pasionat de mașini, Christine este cartea potrivită pentru tine. Este mașina cu voință proprie, înclinată spre distrugere și ucidere… Sunt clovnii personajele tale preferate? Atunci citește Orașul bântuit și descoperă partea malefică a acestora. Iar dacă ești adeptul seriilor, Turnul întunecat este saga perfectă pentru tine, care te invita într-o lume apocaliptică, creată din trei ingrediente: fantezie, suspans și horror pur… Aaa, și să nu uităm de Carrie!

2. Pittacus Lore. Scriitor devenit cunoscut prin seria Moștenitorii Lorienului. Eu sunt numărul patru și Puterea celor șase sunt două romane în care iubirea răzbate din lupta pentru dominație a speciilor de viață extraterestre.

3. George R.R. Martin a fost propulsat în centrul atenției în special cu seria Cântec de gheață și de foc ce a stat la baza serialului de televiziune Urzeala Tronurilor. De data asta ești invitat să descoperi alte lumi fantastice create de GRRM: ce spui de puțin horror asociat cu spațiul cosmic în Zburătorii Nopții sau de o previziune legată de viitorul galactic și căderea lui în paragină surprinsă în Regii Nisipurilor?

4. Patricia Cornwell este o autoare mai puțin cunoscută, dar care se remarcă prin meticulozitate și documentarea deosebit de atentă ce stă la baza thriller-ului său, Cartea morților, în care spiritul polițist se îmbină cu detalii morbide ce țin de medicina legală.

5.  atrage atenția prin O păpușă sau alta, în care un scenariu de coșmar este pus în lumină: o mamă este torturată de faptul că acel copil din leagăn nu e bebelușul ei…

Mai multe titluri din promoție găsești aici. Oferta este valabilă până pe 4 noiembrie și nu se cumulează cu alte promoții.

saptamana-halloween-nemira

Scroll to Top